Uromexil Forte

Email alchidic 5030E

Email alchidic 5030E – se întrebuinţează la protejarea suprafeţelor din metal, lemn, zidărie exploatate atât la exterior cât şi la interior. are o putere de acoperire bună și este un produc economic. Prezintă rezistență la intemperii și protecție anticorozivă în sisteme de protecție a structurilor metalice aflate în medii cu clasa de corozivitate până la C3.

Descriere

Email alchidic 5030E – este un produs monocomponent care are la bază rășini alchidice grase, pigmenti, fileri și aditivi. Prezintă o uscare normală, putere de acoperire, luciu și aderență bună.

Se întrebuinţează la protejarea suprafeţelor din metal, lemn, zidărie exploatate atât la exterior cât şi la interior. Se utilizează atât pentru acoperirea suprafeţelor noi precum şi pentru întreţinerea sau repararea suprafeţelor care au mai fost vopsite. Pentru lucrări de vopsitorie SNCFR, poduri metalice de cale ferată, protejarea construcţiilor supraterane aparţinând reţelelor electrice, stâlpi de înaltă tensiune, precum şi pentru protejarea elementelor de construcţii din oţel, silozuri de depozitare, hale industriale normale, clădiri metalice, utilaje, etc.  Temperatura maximă de exploatare continuă este de 80⁰C.

Avantaje în utilizarea produsului email alchidic 5030E:

  • economic;
  • putere bună de acoperire;
  • rezistență bună la intemperii;
  • protecție anticorozivă în sisteme de protecție a structurilor metalice aflate în medii cu clasa de corozivitate până la C3.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Produsul nu trebuie ingerat. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Email alchidic 5030E – este garantat 48 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poțiverifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

5

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Email alchidic 5030E”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică email alchidic 5030E

Fișă tehnică email alchidic 5030E.docx