Email alchidic 3 în 1 5070E

Email alchidic 3 în 1 5070E –  este un produs exccepțional cu multiple avantaje, precum: aspect lucios, uscare rapidă, putere mare de acoperire, proprietăți anticorozive și nu numai. Este utilizat pentru acoperirea suprafețelor noi cât și pentru repararea suprafețelor care au mai fost vopsite avand triplu rol de inhibitor de rugină.

Descriere

Email alchidic 3 în 1 5070E –  este un email lucios care are la bază rășini alchidice modificate, pigmenți anticorozivi și convertori de rugină utilizat la protejarea suprafețelor metalice interioare și exterioare care se poate aplica direct pe metal pregătit corespunzător sau cu urme de rugină. Este utilizat pentru acoperirea suprafețelor noi cât și pentru repararea suprafețelor care au mai fost vopsite avand triplu rol de inhibitor de rugină, grund și email (produs 3 în 1).

Este indicat pentru protecţia și decorarea suprafeţelor metalice asemeni elementelor diverse: profile metalice pentru construcții civile și industriale, echipamente și utilaje, macarale, garduri, construcții ușoare, uși metalice, porți, garduri, stâlpi de susținere, acoperișuri metalice, mobilier de grădină, acolo unde este necesară o uscare și reaplicare rapidă. Se poate aplica direct pe metal sau direct pe rugină și datorită aditivilor speciali din formulare prezintă aderență și zinc îmbătrânit cu aspect de “urme de cafea”. Are uscare rapidă, aspect lucios, rezistentă bună la abraziune, rezistență bună la lichide și intemperii.

Avantaje în utilziarea produsului email alchidic 3 în 1 5070E:

  • aspect lucios;
  • uscare rapidă;
  • putere mare de acoperire;
  • aderență bună la metal nou sau ruginit;
  • proprietăți anticorozive;
  • inhibitor de rugină;
  • grund și email.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Email alchidic 3 în 1 5070E– este garantat 36 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poțiverifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

10

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Email alchidic 3 în 1 5070E”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *