Uromexil Forte

Diluant industrial 5030D

Diluant industrial 5030D – se întrebuinţează la corectarea vâscozităţii produselor alchidice (în funcţie de metodele de aplicare) din seriile: 5030, 5034, 5035, 5036, 5040, 5045, 5050 etc. De asemenea, produsul poate fi utilizat şi pentru curăţarea echipamentului de aplicare sau degresarea suportului.

Descriere

Diluant industrial 5030D – este un amestec cu o compoziţie bine echilibrată de solvenţi organici de tipul: hidrocarburi aromatice şi hidrocarburi alifatice.

Se întrebuinţează la corectarea vâscozităţii produselor alchidice (în funcţie de metodele de aplicare) din seriile: 5030, 5034, 5035, 5036, 5040, 5045, 5050 etc. De asemenea, produsul poate fi utilizat şi pentru curăţarea echipamentului de aplicare sau degresarea suportului.

Avantaje în utilizarea produsului diluant industrial 5030D:

  • universal pentru produsele pe bază de rășini alchidice grase sau medii;
  • economic.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. A nu se ingera produsul. Doar pentru uz profesional!

Diluant universal 5030D – este garantat 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poțiverifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Luciu

Nr. criteriu de ordonare

25

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Diluant industrial 5030D”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică diluant universal 5030D

Fișă tehnică diluant industrial 5030D.docx