Chit alchidic de cuțit 5010C

Chit alchidic de cuțit 5010C – este un produs sub formă de pastă, cu aderenţă bună la suport, care, după uscare dă o peliculă mată, dură, uşor de şlefuit.

Descriere

Chit alchidic de cuțit 5010C – este un produs monocomponent care are la bază răşini alchidice și materiale de umplutură. Este un produs sub formă de pastă, cu aderenţă bună la suport, care, după uscare dă o peliculă mată, dură, uşor de şlefuit (denumire veche: Chit de cuțit, seria 5010-10C).

Se întrebuinţează la chituirea locală, în vederea nivelării suprafeţelor din lemn sau metal. Depozitarea se face în spații închise, uscate, acoperite. Camera trebuie aerisită, ferită de acțiunea directă a radiațiilor solare. Este interzisă depozitarea lângă sursele de foc deschis sau de încălzire.

Avantaje în utilizarea produsului chit alchidic de cuțit 5010C:

  • aderență bună la suport;
  • ușor de șlefuit;
  • economic;

Măsuri de siguranță:

Pregătirea suprafeţei are o influenţă majoră în determinarea capacităţii de nivelare a chitului întrucât influenţează direct aderenţa. Chitul poate fi aplicat pe lemn sau metal. În cazul ambelor tipuri de suporturi, înainte de aplicare se va verifica dacă suprafaţa este curată, lipsită de urme de grăsimi sau praf. Lemnul care urmează să fie acoperit nu trebuie să aibă un conţinut ridicat de umiditate sau să fie foarte uscat. Umiditatea recomandată a lemnului înainte de aplicare este de maxim 12 %. Chitul de cuţit se aplică pe suprafeţele metalice numai după ce acestea au fost pregătite corespunzător (sablare sau fosfatare) şi apoi grunduite.

Chit alchidic de cuțit 5010C –  este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poțiverifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

27

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Chit alchidic de cuțit 5010C”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *