Uromexil Forte

Vopsea lavabilă TRUST cu ioni de argint

Vopsea lavabilă TRUST cu ioni de argint – atunci când este vorba de grija pentru tine și familia ta, vopseaua lavabilă TRUST cu ioni de argint este alegerea perfectă pentru tine. Datorită caracteristicilor sale, mucegaiul nu va mai fi o problemă!

Descriere

Vopsea lavabilă TRUST cu ioni de argint – este o vopsea lavabilă de interior cu putere foarte mare de acoperire, superlavabil, se aplică ușor pe diverse suprafețe și un grad mare de alb. Pelicula de TRUST IONI DE ARGINT asigură respirația peretelui eliminând pericolul formării mucegaiului și igrasiei în încăperile cu umiditate ridicată.

Se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor minerale la interior; se aplică pe suporturi ca: zidărie, tencuială, glet de ipsos, beton, plăci texturate, gips-carton sau pe suprafeţe vechi protejate cu vopsele în dispersie apoasă; nu se recomandă aplicarea pe suprafeţe acoperite cu humă sau vopsele pe bază de solvenţi organici.

Avantaje în utilizarea produsului TRUST cu ioni de argint:

  • grad mare de alb;
  • lavabilitate excelentă (superlavabil);
  • putere foarte mare de acoperire;
  • permeabilă la vapori de apă.

Caracteristici produs:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor, nu va fi depozitat în apropierea depozitelor de alimente, iar ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor. Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi; se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele, inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor şi/sau aerosolilor sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării. 

Vopsea lavabilă TRUST cu ioni de argint –este garantată 24luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Sau ne trimiți un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta noi. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Cod produs

Capacități de ambalare

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

3

Fișă tehnică TRUST cu ioni de argint

Fișă tehnică TRUST cu ioni de argint.docx