Vopsea lavabilă TRUST cu ioni de argint

Vopseaua lavabilă TRUST cu ioni de argint de la NATIONAL PAINTS este produsul destinat protejării casei și a familiei tale împotriva mucegaiului și a apariției igrasiei. Asigură-ți sănătatea cu ajutorul noii inovații privind iginizarea și curățarea locuinței tale!

Descriere

Vopsea lavabilă TRUST cu ioni de argint – este o vopsea lavabilă de interior cu putere foarte mare de acoperire, superlavabilă. Se aplică ușor pe diverse suprafețe și are un grad mare de alb. Pelicula de TRUST cu ioni de argint asigură respirația peretelui elimânând pericolul formării mucegaiului și igrasiei în încăperile cu umiditate ridicată.

Vopsea lavabilă TRUST – se utilizează pentru protecția și decorarea suprafețelor minerale la interior. Se aplică pe suporturi ca: zidărie, tencuială, glet de ipsos, beton, plăci texturate, gips-carton sau pe suprafețe vechi protejate cu vopsele în dispersie apoasă. Nu se recomandă aplicarea pe suprafețe acoperite cu humă sau vopsele pe bază de solvenți organici.

Avantaje în utilizarea produsului TRUST cu ioni de argint:

  • grad mare de alb;
  • lavabilitate excelentă (superlavabil);
  • putere foarte mare de acoperire;
  • permeabilă la vapori de apă.

Caracteristici produs:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor, nu va fi depozitat în apropierea depozitelor de alimente. Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor. Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi; se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele, inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor şi/sau aerosolilor sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării.

Vopsea lavabilă TRUST cu ioni de argint – este garantată 24 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.ro și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

1

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea lavabilă TRUST cu ioni de argint”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică TRUST cu ioni de argint

Fișă tehnică TRUST cu ioni de argint.docx