Vopsea lavabilă TOP rezistent la mucegai

Vopsea lavabilă TOP rezistent la mucegai este un produs special creat pentru lupta împotriva mucegaiului din spațiile interioare. Este un produs destinat bucătăriei, dormitorului și nu numai. Se poate aplica foarte ușor fie cu ajutorul pensulei fie cu ajutorul pistolului airless.

Descriere

Vopsea lavabilă TOP rezistent la mucegai– este o vopsea lavabilă în emulsie apoasă. Se utilizează pentru protejarea și decorarea suprafețelor minerale interioare. Se caracterizează prin rezistență bună la acțiunea fungilor și mucegaiurilor. Are un grad de alb superior, putere foarte bună de acoperire, aplicare ușoară. Pelicula formată după uscare este mată, rezistentă la ștergere umedă sau uscată și este permeabilă la vapori de apă și rezistență la îngălbenire.

Se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor la interior care trebuie protejate la acțiunea mucegaiurilor. Se aplică pe suporturi ca: zidărie, tencuială, glet de ipsos, beton, azbociment, plăci texturate, rigips sau pe suprafeţe vechi protejate cu vopsele în dispersie apoasă. Nu se recomandă aplicarea pe suprafeţe acoperite cu humă sau vopsele pe bază de solvenţi organici.

Avantaje în utilizarea produsului TOP rezistent la mucegai:

  • rezistentă la acțiunea fungilor și mucegaiurilor;
  • superalbă, grad foarte mare de alb;
  • putere foarte bună de acoperire.

Caracteristici produs:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor. Nu va fi depozitat în apropierea depozitelor de alimente. Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor. Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi. Se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor şi/sau aerosolilor sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

Vopsea lavabilă TOP rezistent la mucegai- este garantată 18 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri sau să ne trimiți un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta noi sau verifică pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

5

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea lavabilă TOP rezistent la mucegai”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *