Uromexil Forte

Vopsea lavabilă PRIMA interior

Vopsea lavabilă PRIMA interior – un produs excepțional pentru lucrări atât în casă cât și pentru lucrări profesionale datorită puterii de acoperire.  De asemenea, fie că este folosită pensula sau pistolul airless  este o vopsea care face performanțe prin calitățile sale.

Descriere

Vopsea lavabilă PRIMA interior – este o vopsea lavabilă în emulsie apoasă care se utilizează pentru protejarea și decorarea suprafețelor minerale interioare. Se caracterizează prin gradul de alb excelent, aplicarea ușoară.  Prezintă putere de acoperire bună, realizează pelicule rezistente, lavabile lăsând pereții să respire.

Se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor la interior. Se aplică pe suporturi ca: zidărie, tencuială, glet de ipsos, etc. sau pe suprafeţe vechi protejate cu vopsele în dispersie apoasă. Nu se recomandă aplicarea pe suprafeţe acoperite cu humă sau vopsele pe bază de solvenţi organici.

Avantaje în utilizarea produsului PRIMA interior:

  • raport optim cost – performanță;
  • rezistentă la ștergere;
  • aderență deosebită la suport;
  • putere de acoperire bună.

Măsuri de siguranță:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor. Nu va fi depozitat în apropierea depozitelor de alimente. Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor. Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi. Se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor şi/sau aerosolilor. Este interzisă ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

Vopsea lavabilă PRIMA interior – este garantat 18 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri sau să ne trimiți un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta noi sau verifică pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

6

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea lavabilă PRIMA interior”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică PRIMA interior

Fișă tehnică PRIMA interior.docx