Uromexil Forte

Vopsea lavabilă MODERN

Vopsea lavabilă MODERN – este o vopsea destinată utilizării vopsirii interioarelor din interiorul casei tale precum baie, hol, etc. Caracteristicile superioare ale produsului îți asigură o calitate foarte bună ale acoperirilor fie prin pensulare fie prin aplicare airless.

Descriere

Vopsea lavabilă MODERN – este o vopsea lavabilă de interior cu putere mare de acoperire, grad de alb ridicat și o lavabilitate foarte bună. Poate fi aplicată ușor cu pensula sau airless. Pelicula asigură respirația peretelui eliminând posibilitatea formării mucegaiului sau a igrasiei.

Se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor minerale la interior. Se aplică pe suporturi ca: zidărie, tencuială, glet de ipsos, beton, plăci texturate, gips-carton sau pe suprafeţe vechi protejate cu vopsele în dispersie apoasă. Nu se recomandă aplicarea pe suprafeţe acoperite cu humă sau vopsele pe bază de solvenţi organici.

Avantaje în utilizarea vopselei lavabile MODERN:

  • aspect mat și uniform al peliculei;
  • lavabilitate foarte bună;
  • putere mare de acoperire;
  • permeabilă la vaporii de apă.

Caracteristici produs:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor. Nu va fi depozitat în apropierea depozitelor de alimente. Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor.  Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi. Se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor şi/sau aerosolilor sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării.

Vopsea lavabilă MODERNeste garantată 24 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri sau să ne trimiți un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta noi sau verifică pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

2

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea lavabilă MODERN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică MODERN

Fișă tehnică MODERN.docx