Uromexil Forte

Vopsea lavabilă TOP exterior

Vopsea lavabilă TOP exterior – alegerea ideală atunci când vrei să protejezi suprafețele noi sau cele vechi. Puterea mare de acoperire si gradul de rezitență la intemperii fac din această vopsea un produs excepțional. Te invităm în showroom sau să ne contactezi pentru a afla mai multe informații despre cum să obții produsul!

Descriere

Vopsea lavabilă TOP exterior – este o vopsea superlavabilă în emulsie apoasă care se utilizează pentru protejarea și decorarea suprafețelor minerale interioare și exterioare. Se aplică ușor, prezintă o lavabilitate excelentă, putere foarte bună de acoperire. Are un miros redus la aplicare, rezistență bună la uzură și la acțiunea razelor UV. De asemenea, are o aderență bună la suprafețe absorbante și neabsorbante.

Se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor la interior și exterior. Se aplică pe suporturi ca: zidărie, tencuială, glet de ipsos, beton, azbociment, plăci texturate, rigips sau pe suprafeţe vechi protejate cu vopsele în dispersie apoasă. Nu se recomandă aplicarea pe suprafeţe acoperite cu humă sau vopsele pe bază de solvenţi organici.

Avantaje în utilizarea produsului TOP exterior:

  • lavabilitate bună;
  • putere acoperire bună;
  • aderență deosebita la suport.

Caracteristici produs:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor.  A nu se depozita în apropierea depozitelor de alimente.  Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor.  Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi. Se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele, inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor şi/sau aerosolilor sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării.

Vopsea lavabilă TOP exterior – este garantată 18 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Sau să ne trimiți un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta noi. Verifică pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

1

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea lavabilă TOP exterior”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică TOP exterior

Fișă tehnică TOP exterior.docx

S-ar putea să-ți placă și…