Tencuială decorativă bob de orez silicon cerată TOP DECOR

Tencuială decorativă bob de orez silicon cerată TOP DECOR – este un produs destinat protecției la intemperii ale peretelui, rezistență la uzură (zgâriere și șocuri mecanice), oferind aderență excelentă la suport. De asemenea, este folosit și pentru decorarea suprafeţelor exterioare/interioare supuse la uzură.

Descriere

Tencuială decorativă bob de orez silicon cerată TOP DECOR – este un produs pe bază de dispersii de polimeri acrilici și polisiloxani, ceară hidrofobă, fibre elastice naturale, pigmenţi, materiale de umplutură și aditivi. Se caracterizează prin impermeabilizarea suportului la apă, aplicare ușoară și lucrabilitate excelentă. Asigură protecția la intemperii ale peretelui. Asigură rezistență la uzură (zgâriere și șocuri mecanice), aderență excelentă la suport. Conținutul bine echilibrat de aditiv siliconic și ceară face ca pelicula să devină mult mai impermeabilă la apă și umiditate în comparație cu varianta de tencuială acrilică simplă. Fibrele naturale imprimă o flexibilitate excelentă. Cele două caracteristici fac ca tencuiala silicon cerată să fie o alegere perfectă pentru protecția pereților.

Se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor exterioare/interioare supuse la uzură: tencuieli din var-ciment, glet de ipsos, plăci de ipsos sau gips carton, zidărie din cărămizi normale sau BCA, vopsele vechi lavabile, etc. Tencuiala se livrează în două tipuri de baze: albă W0 și transparentă WN pentru granulația de 1.5 mm (G15). Pentru obținerea unor suprafețe colorate se mai poate utiliza metoda supra vopsirii cu vopsele lavabile din gama TOP EXTERIOR nuanțată în sistemul de colorare SOLARIS. În acest caz se renunță la aplicarea stratului de fond. Se poate structura în două moduri: aspect canelat vertical sau orizontal efect obținut prin netezirea tencuielii cu drisca de plastic prin mișcări verticale sau orizontale aspect „rotund” obținut prin mișcări circulare.

Avantaje în utilizarea produsului tencuială decorativă bob de orez silicon cerată TOP DECOR:

  • peliculă flexibilă;
  • aderență bună la grund strat de fond;
  • impermeabilă la apă;
  • rezistență mecanică ridicată.

Măsuri de siguranță:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor. Nu trebuie depozitat în apropierea depozitelor de alimente. Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor.  Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi. Se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Produsul nu trebuie inhalat prelungit sau frecvent a vaporilor şi/sau aerosolilor sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării.

Tencuială decorativă bob de orez silicon cerată TOP DECOR – \este garantat 18 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poțiverifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Luciu

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

2

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tencuială decorativă bob de orez silicon cerată TOP DECOR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *