Uromexil Forte

Grund strat de fond TOP DECOR

Grund strat de fond TOP DECOR – conferă aderență ridicată a straturilor ulterioare de vopsea sau tencuială decorativă. Constituie strat de fond pentru vopselele structurate sau tencuieli decorative. Asigură protecția la intemperii ale peretelui, aderență excelentă la suport. Prezintă rezistență la uzură.

Descriere

Grund strat de fond TOP DECOR – este un produs pe bază de dispersii de polimeri acrilo-stirenici, pigmenţi, materiale de umplutură, nisip de cuarț și aditivi. Conferă aderență ridicată a straturilor ulterioare de vopsea sau tencuială decorativă. Constituie strat de fond pentru vopselele structurate sau tencuieli decorative. Asigură protecția la intemperii ale peretelui, aderență excelentă la suport. Prezintă rezistență la uzură.

Se utilizează la grunduirea ca strat de fond și creșterea aderentei straturilor ulterioare de tencuieli decorative, tencuieli mozaic sau vopselelor lavabile structurate suprafețelor minerale supuse la uzură ca: tencuieli din var ciment, glet de ipsos, plăci de ipsos sau gips carton, zidărie din cărămizi normale sau BCA, vopsele vechi lavabile, etc. Se poate utiliza și ca strat final în cazul în care se dorește obținerea aspectului de grund nuanțat în nuanța dorită caz în care se recomandă aplicarea a cel puțin 2 straturi.

Avantaje în utilizarea produsului grund strat de fond TOP DECOR:

  • economic;
  • aderență bună la diverse suporturi minerale.

Caracteristici produs:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor. Nu va fi depozitat în apropierea depozitelor de alimente. Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor.  Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi. Se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. A nu se inhala prelungit sau frecvent vaporii şi/sau aerosolii sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării.

Grund strat de fond TOP DECOReste garantat 18 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poțiverifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

6

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grund strat de fond TOP DECOR”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică grund strat de fond TOP DECOR

Fișă tehnică Top Decor grund strat de fond.docx