Grund pentru metal PRIMA 5035G

Grund pentru metal PRIMA 5035G – un produs de top creat de compania National Paints. Are rolul de a proteja temporar suprafețele de metal atât la interior cât și la exterior. Este indicat folosirea acestuia împreună cu emailurile ALLES WEISS sau PRIMA.

Descriere

Grund pentru metal PRIMA 5035G – este un produs monocomponent bazat pe rășini alchidice alchidice grase, pigmenți anticorozivi și materiale de umplutură. Acestea formează o peliculă mată uniformă perfectă pentru aderența straturilor ulterioare de emailuri alchidice. Este un produs cu o uscare bună și putere de acoperire foarte bună produs din două nuanțe de bază: roșu oxid și gri.

Se întrebuinţează la protejarea suprafeţelor din metal exploatate atât la exterior cât şi la interior. Se utilizează atât pentru acoperirea suprafeţelor noi precum şi pentru întreţinerea sau repararea suprafeţelor care au mai fost vopsite. Grundul alchidic are rol de protecție temporară a suprafețelor de metal. Este recomandată acoperirea lor cu unul sau două straturi de emailuri rezistente la intemperii Alles Weiss sau Prima.

Avantaje în utilizarea produsului grund pentru metal PRIMA 5035G:

  • produs economic cu o putere de acoperire foarte bună;
  • peliculă aderentă pentru straturile de email;
  • aderență la diverse suprafețe.

Măsuri de siguranță:

Toate operaţiile de manipulare, depozitare, utilizare se vor realiza respectând cu stricteţe normele de protecţie a muncii şi igienă sanitară impuse de lucrul cu preparate inflamabile şi nocive. Se interzice: prezenţa oricăror surse de foc, vopsirea în spaţii fără o ventilaţie corespunzătoare, contactul direct al pielii cu produsul. NU trebuie inhalață prelungit vaporii sau ingerarea produsului. Se va asigura ventilarea eficientă a incintei în care se aplică şi se usucă stratul de acoperire. Ambalajele golite vor fi depozitate în locuri special amenajate, destinate deşeurilor periculoase. Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor! Utilizaţi numai în zone bine aerate!

Grund pentru metal PRIMA 5035 G – este garantat 36 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poțiverifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

5

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grund pentru metal PRIMA 5035G”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *