Email alchidic TOP

Email alchidic TOP – este un produs bazat pe rășini alchidice modificate, super lucios cu uscare rapidă și putere mare de acoperire care prezintă rezistență foarte bună la intemperii, lumină cu durabilitate extraordinară.

Descriere

Email alchidic TOP –  este un produs bazat pe rășini alchidice modificate, super lucios cu uscare rapidă și putere mare de acoperire care prezintă rezistență foarte bună la intemperii, lumină cu durabilitate extraordinară.

Se întrebuinţează la protejarea suprafeţelor din metal, lemn, zidărie exploatate atât la exterior cât şi la interior. Se utilizează atât pentru acoperirea suprafeţelor noi precum şi pentru întreţinerea sau repararea suprafeţelor care au mai fost vopsite (pentru redarea aspectului decorativ şi întreţinerea suprafeţelor deja vopsite care sunt destinate unor finisaje pretenţioase).

Avantaje în utilziarea produsului email alchidic TOP

  • uscare rapidă;
  • putere de acoperire foarte bună;
  • rezistent la îngălbenire;
  • peliculă super lucioasă persistentă;
  • rezistenţă la intemperii și durabilitate extraordinară.

Măsuri de siguranță

Toate operaţiile de manipulare, depozitare, utilizare se vor realiza respectând cu stricteţe normele de protecţie a muncii şi igienă sanitară impuse de lucrul cu preparate inflamabile şi nocive. Se interzice: prezenţa oricăror surse de foc, vopsirea în spaţii fără o ventilaţie corespunzătoare. Se interzice  contactul direct al pielii cu produsul, inhalarea prelungită a vaporilor sau ingerarea produsului. Se va asigura ventilarea eficientă a incintei în care se aplică. Se usucă stratul de acoperire. Ambalajele golite vor fi depozitate în locuri special amenajate, destinate deşeurilor periculoase.

Email alchidic TOP – este garantat 36 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nr. criteriu de ordonare

1

Nuanța

Uscare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Email alchidic TOP”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fișă tehnică email alchidic TOP

Fișă tehnică email alchidic TOP 5036E.docx