Email alchidic PRIMA

Email alchidic PRIMA – se întrebuinţează la protejarea suprafeţelor din metal, lemn, zidărie exploatate atât la exterior cât şi la interior oferind un aspect plăcut acestora.

Descriere

Email alchidic PRIMA – este un produs monocomponent bazat pe  rășini alchidice grase cu uscare la aer, lucios, și putere de acoperire bună, rezistentă la intemperii.

Se întrebuinţează la protejarea suprafeţelor din metal, lemn, zidărie exploatate atât la exterior cât şi la interior oferind un aspect plăcut acestora. Se utilizează atât pentru acoperirea suprafeţelor noi precum şi pentru întreţinerea sau repararea suprafeţelor care au mai fost vopsite. De asemenea, acestea mai pot fi utilizate  pentru protejarea structurilor metalice supraterane aparținând rețelelor electrice, poduri, structuri de rezistență, confecții metalice diverse etc.

Avantaje în utilizarea produsului email alchidic PRIMA:

  • putere de acoperire bună;
  • peliculă lucioasă persistentă;
  • rezistentă la intemperii și durabilitate extraordinară;
  • rezistență mecanică;
  • întindere și aplicare ușoară.

Caracteristici produs:

Toate operaţiile de manipulare, depozitare, utilizare se vor realiza respectând cu stricteţe normele de protecţie a muncii şi igienă sanitară impuse de lucrul cu preparate inflamabile şi nocive. Se interzice: prezenţa oricăror surse de foc, vopsirea în spaţii fără o ventilaţie corespunzătoare. Interzis contactul direct al pielii cu produsul, inhalarea prelungită a vaporilor sau ingerarea produsului. Se va asigura ventilarea eficientă a incintei în care se aplică şi se usucă stratul de acoperire. Ambalajele golite vor fi depozitate în locuri special amenajate, destinate deşeurilor periculoase. Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor! Utilizaţi numai în zone bine aerate!

Email alchidic PRIMA48 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

2

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Email alchidic PRIMA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică email alchidic PRIMA 0.7l

Fișă tehnică PRIMA email alchidic 5035 E.docx