Uromexil Forte

Email alchidic MODERN

Email alchidic MODERN – este un email alchidic lucios cu uscare rapidă și putere buna de acoperire care prezintă rezistență foarte bună la intemperii, lumina cu durabilitate extraordinară.

Descriere

Email alchidic MODERN – este un email alchidic lucios cu uscare rapidă și putere buna de acoperire care prezintă rezistență foarte bună la intemperii, lumina cu durabilitate extraordinară.

Avantaje în utilizarea produsului email alchidic MODERN:

  • uscare rapidă
  • putere de acoperire bună
  • peliculă lucioasă
  • rezistenţă la intemperii și durabilitate extraordinară
  • rezistență mecanică.

Măsuri de siguranță

Toate operaţiile de manipulare, depozitare, utilizare se vor realiza respectând cu stricteţe normele de protecţie a muncii şi igienă sanitară impuse de lucrul cu preparate inflamabile şi nocive. Se interzice: prezenţa oricăror surse de foc, vopsirea în spaţii fără o ventilaţie corespunzătoare, contactul direct al pielii cu produsul, inhalarea prelungită a vaporilor sau ingerarea produsului. Se va asigura ventilarea eficientă a incintei în care se aplică şi se usucă stratul de acoperire. Ambalajele golite vor fi depozitate în locuri special amenajate, destinate deşeurilor periculoase. 

Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor! Utilizaţi numai în zone bine aerate!

Email alchidic MODERN – este garantat 48 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Nr. criteriu de ordonare

4

Luciu

Nuanța

Uscare

Fișă tehnică email alchidic MODERN

Fișă tehnică MODERN.docx