Uromexil Forte

Email alchidic DIRECT PE RUGINĂ 3ÎN1

Email alchidic DIRECT PE RUGINĂ 3ÎN1 – este un email alchidic lucios, cu uscare rapidă și cu o bună putere de acoperire atât pe metalele noi, cât și pe cele deja oxidate.

Descriere

Email alchidic DIRECT PE RUGINĂ 3ÎN1 – este un email alchidic lucios, cu uscare rapidă și cu o bună putere de acoperire atât pe metalele noi, cât și pe cele deja oxidate.

Avantaje în utilizarea produsului:

  • aspect lucios;
  • uscare rapidă;
  • putere mare de acoperire;
  • aderență bună la metalul nou sau ruginit;
  • prezintă proprietăți anticorozive;
  • este un inhibitor de rugină, grund și email.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele; inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor; ingerarea produsului.

Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor! Utilizaţi numai în zone bine aerate!

Email alchidic DIRECT PE RUGINĂ 3ÎN1 – este garantat 36 de luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nr. criteriu de ordonare

5

Nuanța

Uscare

Fișă tehnică email alchidic DIRECT PE RUGINĂ 3ÎN1

EMAIL ALCHIDIC 3 in 1 5079 E