Uromexil Forte

Email alchidic ALLES WEISS

Email alchidic ALLES WEISS – se întrebuinţează la protejarea suprafeţelor din metal, lemn, zidărie exploatate atât la exterior cât şi la interior. Se utilizează atât pentru acoperirea suprafeţelor noi precum şi pentru întreţinerea sau repararea suprafeţelor care au mai fost vopsite.

Descriere

Email alchidic ALLES WEISS – este un produs monocomponent bazat pe  rășini alchidice alchidice grase. Prezintă aderență la la diverse suprafețe cu uscare rapidă. După aplicare se obține o pelicula lucioasă, cu rezistență bună la factorii climatici. Este un produs economic.

Se întrebuinţează la protejarea suprafeţelor din metal, lemn, zidărie exploatate atât la exterior cât şi la interior. Se utilizează atât pentru acoperirea suprafeţelor noi precum şi pentru întreţinerea sau repararea suprafeţelor care au mai fost vopsite. Se recomandă ca email intermediar în sistemele de vopsire pentru a reduce preţul de cost pe metrul pătrat. Prezintă următoarele avantajele pe care le oferă: acoperirea bună a stratului anterior, reducerea numărului de straturi de finisare.

Avantaje în utilizarea produsului email alchidic ALLES WEISS:

  • produs economic;
  • peliculă lucioasă;
  • rezistentă la intemperii și durabilitate extraordinară;
  • aderentă la diverse suprafețe.

Măsuri de siguranță:

Toate operaţiile de manipulare, depozitare, utilizare se vor realiza respectând cu stricteţe normele de protecţie a muncii şi igienă sanitară impuse de lucrul cu preparate inflamabile şi nocive. Se interzice: prezenţa oricăror surse de foc, vopsirea în spaţii fără o ventilaţie corespunzătoare. Interzis contactul direct al pielii cu produsul, inhalarea prelungită a vaporilor sau ingerarea produsului. Se va asigura ventilarea eficientă a incintei în care se aplică şi se usucă stratul de acoperire. Ambalajele golite vor fi depozitate în locuri special amenajate, destinate deşeurilor periculoase. Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor! Utilizaţi numai în zone bine aerate!

Email alchidic ALLES WEISS36 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poțiverifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

3

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Email alchidic ALLES WEISS”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică email alchidic ALLES WEISS

Fișă tehnică email alchidic ALLES WEISS – 5050E.docx