Uromexil Forte

Diluant alchidic SOLVOLUX UNIVERSAL 5010D

Diluant alchidic SOLVOLUX UNIVERSAL 5010D – se întrebuinţează în principal la corectarea vâscozităţii produselor din gama grunduri și emailuri alchidice pe bază de răşini medii, slabe sau modificate. De asemenea, produsul poate fi utilizat şi pentru curăţarea echipamentului de aplicare sau degresarea suportului.

Descriere

Diluant alchidic SOLVOLUX UNIVERSAL 5010D – este un amestec cu o compoziţie bine echilibrată de solvenţi organici.

Se întrebuinţează în principal la corectarea vâscozităţii produselor din gama grunduri și emailuri alchidice pe bază de răşini medii, slabe sau modificate din seriile 5010, 5013, 5073 și 5079. Se poate utiliza și la produsele epoxidice din seria 3020, 3030 sau 3040, clorcauciuc din seria 9010, siliconice din seria 6000 sau acrilice din seria 4050. De asemenea, produsul poate fi utilizat şi pentru curăţarea echipamentului de aplicare sau degresarea suportului.

Avantaje în utilizarea produsului diluant alchidic SOLVOLUX UNUIVERSAL 5010D:

  • se poate utiliza la diluarea produselor din mai multe serii: 5000, 3000, 4050 sau 6000.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. A nu se ingera produsul. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Diluant alchidic SOLVOLUX UNIVERSAL 5010D – este garantat 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poțiverifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Luciu

Nr. criteriu de ordonare

2

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Diluant alchidic SOLVOLUX UNIVERSAL 5010D”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică diluant alchidic SOLVOLUX UNIVERSAL 5010D

Fișă tehnică diluant AVANTAJ.docx