Grund de amorsare concentrat PRIMA

Grund de amorsare concentrat – valabil în 4 forme de ambalare respectiv, 750 ml, 2.5l, 4 l și 10 l este alegerea ideală pentru pentru grunduirea suprafeţelor interioare şi exterioare, pentru amorsarea suprafeţelor absorbante în vederea reducerii şi reglării absorbției acestora.

Descriere

Grund de amorsare concentrat PRIMA – este un produs pe bază de latex acrilo – stirenic, la obţinerea căruia se folosesc materiale de umplutură, apă, biocizi şi diverşi alţi aditivi. Se caracterizează prin: aderenţă ridicată a straturilor ulterioare; reglarea absorbției suprafeţei de bază putere bună de pătrundere (umple foarte bună porii suprafeţei), rezistenţă la mediu alcalin, rezistenţă la intemperii, uscare rapidă, permeabilitate la vaporii de apă.

Se utilizează pentru grunduirea suprafeţelor interioare şi exterioare, pentru amorsarea suprafeţelor absorbante în vederea reducerii şi reglării absorbției acestora. Se utilizează ca prim strat (strat de îmbibare) în sistemul de protecţie a suprafeţelor minerale: beton, tencuieli uzuale de var-ciment, var şi de ipsos, zidării din cărămizi uzuale, BCA, azbociment, plăci de gips-carton sau a altor materiale de construcţie.

Avantaje în utilizarea grundului de amorsare concentrat PRIMA:

  • aderență deosebită la suport;
  • economic prin diluție.

Caracteristici produs:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor. Nu va fi depozitat în apropierea depozitelor de alimente. Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor.  Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi. Se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor şi/sau aerosolilor sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării.

Grund de amorsare concentrat PRIMA – este garantat 18 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Sau să ne trimiți un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta noi. De asemenea,  verifică pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

1

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grund de amorsare concentrat PRIMA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…