Uromexil Forte

PRIMA ARADEZ pentru construcții

PRIMA ARADEZ pentru construcții – este un liant foarte puternic și în combinație cu apă, ciment etc poate lipi suprafețe ca faianță, gresie și nu numai.

Descriere

PRIMA ARADEZ pentru construcții – este un adeziv pe bază de emulsie de PVA, materiale de umplutură, plastifianţi şi aditivi. Produsul este diluabil cu apă, nu este inflamabil şi nu conţine solvenţi organici.

Se utilizează ca atare sau ca adaos la mortare şi betoane de ciment, tencuieli pentru zidărie, la lipirea plăcilor de faianţă, gresie, marmură, în materialele de zugrăvit, chituri pentru zidărie şi lemn în vederea îmbunătăţirii aderenţei, prizei, stabilităţii şi rezistenţei la tracţiune şi uzură. Se recomandă utilizarea unei cantităţi de 0,7 – 0,9 kg / m2 în amestec cu nisip, ciment, var, apă etc pentru lipirea gresiei şi faianţei.

Avantaje în utilizarea produsului PRIMA ARADEZ pentru ocnstrucții:

  • economic.

Măsuri de siguranță:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu va fi depozitat în apropierea depozitelor de alimente. Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor. Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi. Se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele, inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor şi/sau aerosolilor sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării.

PRIMA ARADEZ pentru construcții – este garantat 24 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poțiverifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Luciu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PRIMA ARADEZ pentru construcții”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică PRIMA ARADEZ pentru construcții

Fișă tehnică PRIMA ARADEZ construcții.docx

S-ar putea să-ți placă și…