Showroom Vopsele Profesionale

Ideea de a personaliza spatiul în care traim: biroul, locuinta personala sau chiar spatiul de întâlnire/afaceri a atras dupa sine mereu dorinta de a cauta solutii unice de amenajare.

Astfel am creat shworoom-ul din Pacurari, ce se doreste a fi un "concept store", reprezentand:


Spatiu de inspiratie pentru arhitecti, designeri si asistenta  pentru clienti, aplicatori

National PaintsNoul showroom NATIONAL PAINTS din Pacurari invita clientii sa iasa din anonimat si simplitate si sa îndrazneasca sa viseze la mii de nunate si, mai ales, la mii de modele.

National PaintsFiind mai mult decât o expozitie, showroom-ul NATIONAL PAINTS se doreste a fi un spatiu de inspiratie pentru arhitecti, al doilea birou în care se pot întâlni cu beneficiarii si discuta idei de amenajare interioara. Fiind echipat cu toate ustensilele necesare decorarii cu vopsele cu efecte speciale, showroom-ul este si un spatiu dedicat aplicatorilor care doresc sa învete noi tehnici de decorare.

National PaintsSi, nu în ultimul rând, showroom-ul ofera asistenta pentru beneficiarii finali care doresc un sfat privind decorarea spatiilor proprii. Beneficiind de experienta designerilor si a unei echipe de aplicatori profesionisti, vizitatorii pot obtine sfaturi pertinente si training în aplicare pentru decorarea casei cu vopselele cu efecte speciale de la NATIONAL PAINTS.

National PaintsNATIONAL PAINTS realizeaza în showroom, în premiera pentru piata Iasului, demonstratii live de utilizare a vopselelor cu efecte speciale ale aplicatorilor nostri profesionisti.


Va invitam în showroom-ul din Pacurari sa va convingeti si sa alegeti un design potrivit dorintelor dumneavoastra, împreuna cu specialistii NATIONAL PAINTS.


Showroom Vopsele Profesionale: 

 

Iasi, Soseaua Canta nr. 63, bloc 549, parter (vis-a-vis OMV Pacurari)

Telefon: 0332 - 414 713 

Fax: 0332 - 414 714

Program: L-V: 08.30 - 17.00