„TOP DECOR SILICONICĂ” tencuială decorativă canelată - este un produs pe bază de dispersii de polimeri stiren-acrilici şi siliconici, pigmenţi, ceară hidrofobă, fibre elastice naturale, materiale de umplutură şi aditivi. Elementele caracteristice principale sunt: permeabilă la vapori de apă şi respinge apa la suprafaţă, impermeabilizează suportul la apă, aplicare uşoară şi lucrabilitate excelentă, asigură protecţia peretelui la intemperii, raze solare, variaţii de temperatură, umiditate ale peretelui, rezistenţă la uzură (zgâriere şi şocuri mecanice). Se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor exterioare / interioare supuse la uzură: tencuieli din var-ciment, glet de ipsos, plăci de ipsos sau gips carton, zidărie din cărămizi normale sau BCA, vopsele vechi lavabile, etc. Se poate structura în două moduri:
- cu aspect canelat vertical sau orizontal, efect obţinut prin netezirea tencuielii cu drişca de plastic prin mişcări verticale sau orizontale
- cu aspect „floral” obţinut prin mişcări circulare.


„TOP DECOR SILICON CERATĂ” tencuială decorativă canelată - este un produs pe bază de dispersii de polimeri stiren-acrilici şi răşini polisiloxanice, pigmenţi, ceară hidrofobă, fibre elastice naturale, materiale de umplutură şi aditivi. Elementele caracteristice principale sunt: impermeabilizează suportul la apă, aplicare uşoară şi lucrabilitate excelentă, asigură protecţia peretelui la intemperii raze solare, variaţii de temperatură, umiditate ale peretelui, rezistenţă la uzură (zgâriere şi şocuri mecanice). Se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor exterioare / interioare supuse la uzură: tencuieli din var-ciment, glet de ipsos, plăci de ipsos sau gips carton, zidărie din cărămizi normale sau BCA, vopsele vechi lavabile, etc. Se poate structura în două moduri cu aspect canelat vertical sau orizontal efect obţinut prin netezirea tencuielii cu drişca de plastic prin mişcări verticale sau orizontale sau cu aspect „floral” obţinut prin mişcări circulare.

mareste imaginea mareste imaginea